måndag, mars 08, 2010

CHIPS Å COCA COLA

Jisses vad nyttig man känner sig idag då. Har varit konstant hungrig sen jag vaknade i morse. Sen kan man ju tycka att det vore bra om jag vore sugen på något nyttigt. Men inte då - chips och Coca cola! Är så törstig hela tiden och väldigt sugen på salt. Lite rester från helgens lasagne, thaimat och ett par av mormors underbart goda bullar har det också blivit. Känns som jag tagit igen tre dagars matintag på en enda dag ungefär!

I övrigt så har det blivit ett antal timmar på soffan. Har tyvärr inte ens vågat mig upp på övervåningen för att ta en dusch (höll ju på att svimma i trappan på förmiddagen och så har jag så gräsligt ont i benen att jag får knapra värktabletter som godis för att härda ut). Så dagen har mest bestått i att vila på soffan, titta på tv, prata i telefon och slösurfat lite vid datorn. Ja, är detta vad min kropp behöver och orkar just nu så får den det.

Jag har nog ibland lätt att ställa lite för höga krav på mig själv att försöka orka mer än jag egentligen gör. Men nu ska jag vila för att bli frisk!! Vill så gärna få energi tillbaka så jag orkar vara den sambo, mamma, dotter, vän och allt det där som jag verkligen vill vara.

Lyckades förresten ta mig ut ett par korta svängar med hundarna förut. Otroligt skönt det är nu solen som värmer en i ansiktet, fågelkvitter, plusgrader och snö som börjar smälta. Våren är nog den bästa tiden på hela året!


En bild på barnen från förra våren.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som om du ska skippa övervåningen ett par dagar.Gips kan bli väldigt jobbigt att släpa på =). Hoppas du piggar på dig, och tills dess... ligg lågt.
Nära och kära får passa upp på dig, så får du ge tillbaka till sommaren när du springer snabbt och lätt igen.
Kram från Helen

ulrica sa...

Åh vad jag känner igen mig. Fick sista cellgifterna i lördags i den här omgången. Mår skitdåligt och mår även dåligt psykiskt för att jag inte klarar det där som jag tycker jag borde fixa. Börjar tröttna på det här.. har fått min elfte omgång och har ett antal kvar så mitt liv kommer väl se ut så här ett bra tag.. hm.. jaja.. finns ju alltid de som har det värre..

Jag är också konstant hungrig. Men ändå smakar det äckligt nu. Förut var allt gott i alla fall.. men nu börjar det bli riktigt jobbigt. Har gått upp en massa kilon under det här året som jag hållt på. Vill inte det, men kanske det är bra att ha dem nu.. om jag börjar rasa istället. Vi får väl se.

Kram på dig!!

Kathleen sa...

Hej Linda - se det så här:

Jag är nu ägare till ett sååå stort hus att jag inte orkar gå runt det på en dag! Det är väl positivt tänkande, om något.
När min man fick sin högdosbehandling med cellgifter bodde vi i en tvåa med cirka sju meter mellan sovrum och toalett. Jag fick ställa en stol halvvägs där han kunde vila.......

Susanne sa...

Vad bra att du passar på att vila när du behöver det! Och nähä..du har väl inte höga krav på dig själv..? ;)Men vet ingen som är så skönt positiv i allt ändå,som du är! Hoppas du orkar vara ute lite så du får lite sol på dig! Den kommer göra underverk efter den här tråkvintern! Kram Susanne

Helena sa...

Vila upp dig så du orkar.
Kram Helena/Umeå

Linda Horn sa...

Vilken underbar bild!!!!!

Anna sa...

Hej Linda!
Ett tips från mej som också får taxotere. Jag har fått näringsdrycker, från en dietist. Det mättar bra och man kan dricka även första dagarna efter behandling. Kanske du slipper gottesuget som kommer efteråt.
Jag har också läst Annas blogg, man blir så berörd.
Kram Anna

Lotta A sa...

Lyssna på vad kroppen vill, och ta det lugnt och ladda dina batterier.
Strunta i alla krav och måsten!
Så hoppas jag att dina krafter snart är tillbaka igen......
Kram