fredag, februari 12, 2010

SAMTAL MED LÄKAREN

Fick ta nya prover i morse och nu ikväll ringde läkaren och sa att mina värden ligger precis likadant som igår, dvs det som visar om jag har någon infektion ligger fortfarande förhöjt men det har inte gått upp mera. Jag måste höra av mig direkt om jag skulle må sämre, men om inte så räckte det med de vanliga proverna som ska tas på tisdag.

Men nu ikväll känner jag mig faktiskt lite piggare så jag hoppas att det går åt rätt håll nu! :-) Fick förresten tag på en migrän-tablett i eftermiddags - och den hemska huvudvärken försvann! Så det var nog migrän jag hade trots allt även om det inte riktigt kändes som det brukade.4 kommentarer:

kulisen sa...

Skönt att du mår lite bättre. Det var lika för mig under behandlingen. Det blev färre och färre dagar som jag mådde bra innan nästa. Men kämpa på! En dag är det sista behandlingen.

Varm kram

Therese sa...

Ja, dom är lite lika på vissa bilder:)

Jag hoppas också att vi får sova bättre på nätterna snart. Måste vara ännu värre för dej som inte ens mår bra... Skönt att du har en stöttande sambo iaf.

Sover W hela nätter? Mira sover de flesta nätter nu iaf. Inte kul annars när man har två som vaknar på olika tider.

Kram på er

Azlan sa...

Skickar all styrka jag kan till dig som kämpar och har många som kämpar med dig. Hoppas att du känner att du har krafter nog att slå sjukdomen på käften och inte ger upp, trots att du inte mår bra.
Det är förunt att du har en så fin familj det är inte alla som har, något att kämpa vidare för när det känns svårt.
Varma hälsningar från Mia, Azlans matte (som bloggande kattvän).

Ludmilla sa...

Skönt. Jag håller tummarna för att inte CRP stiger.