fredag, februari 05, 2010

RÖJER OCH PACKAR

Idag har vi röjt och packat en del inför flytten... men det är fortfarande MASSOR kvar att göra! Min snälla kusin och moster tog hand om busfröet W under tiden. Man får ju inte så mycket gjort när han är i farten. Han har nog busat en hel del där också skulle jag tro för han var jättetrött när han kom hem. Så det blev mat, bad och mys och sen somnade han gott.

Runt den 1 mars bär det av till nya huset. Åh, vad vi längtar!! Hur jobbigt och tråkigt det än är att packa så har vi ju verkligen något att se fram emot. Har passat på att packa så mycket jag orkat idag medan jag fortfarande varit hyfsat speedad av Betapreden. ;-) Fast emellanåt har jag blivit skittrött också och helt blek och kallvettig och behövt vila, så den där energin går lite upp och ner. Det är så lätt att tro att man orkar mer än vad man gör.


Här är huset som vi ska flytta till... det är mer än dubbelt så stort mot det vi har nu!

Har en hel låda med kläder nu som jag ska försöka få ut på Tradera i dagarna. Det är en del mammakläder bland annat. Sen så är det en himla massa annat också. Bland annat kläder som är för små för mig. Kan ju inte påstå att vikten direkt har rasat efter två täta graviditeter (+ att det inte blev så värst mycket motion eller nyttig mat under veckorna vi tillbringade på neo).

Tack förresten Ida om tipsen på sånt du kunde äta när du mådde dåligt. Tyvärr är det just frukt som smakar riktigt vidrigt här. Försökte med både apelsin och vindruvor förut idag, men de smakade jättekonstigt. Däremot gick det rätt så bra med kinamat nu ikväll! Mår inte illa utan det är bara det att många grejer inte alls smakar som vanligt de första dagarna efter behandlingen.

6 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Vilket fint hus ni skall flytta till! Förstår att du längtar!

Kram

Stumpelisen sa...

Ni kommer få de jätte bra i nya huset!!!!
Lova att ni säger till när ni behöver hjälp!!!!
Åh du måste ju lyssna lite på din kropp när den säger ORKAR INTE!
VA rädd om dig Linda!
Kram kram

Orsakullan sa...

Wow vilket fint hus! Måste kännas kanon med mer space!

Monica R sa...

vilket härligt hus, förstår att du/ni längtar.. men en flytt kanske inte riktigt är vad man orkar med mitt i behandling och liten bebis.. jag hoppas ni har riktigt många hos er som kommer hjälpa till..

envisheten lyser igenom, kul att använda speeden man får av kortisonet till att packa *ler* Alla sätt är bra utom de dåliga..

Min dotter hade grillade kycklinglår som favorit under kortisondagarna, minns att jag var uppe kl 02 och grillade kycklinglår för jag vaknade av att hennes mage SKREK.. och hon vaknade mycket riktigt superhungrig en stund senare..

När hon mådde illa var det köpepizza som gällde. Det var bra för det fanns många goa kalorier i det, som hon så väl behövde..

SÅ otroligt olika veckor..

stor kram Monica R

Emma sa...

lycka till med flytten =)

Lillmonster sa...

Vilket mysigt hus. Ligger det långt ifrån där ni bor nu? Tänkte om ni får det lite närmare alla instanser som du måste besöka hela tiden.

Kram Kram