tisdag, februari 09, 2010

PLANERA? GLÖM DET!

I eftermiddag hade jag tid för att prova ut en till peruk. Den jag har nu fick jag i december. Under det här året har jag rätt att plocka ut två till för ett värde av max 5000:- om jag vill, och det kan ju vara bra att ha någon mer att byta med om inte annat. Hade även en del andra ärenden på listan att fixa när jag ändå skulle in till stan. Men det blir ingenting alls idag! Är trött, har ont i huvudet, är så smått förkyld och all energi är som bortblåst. :-(


Carl M Lundh säljer peruker, löshår och hair extensions.

Det är så surt att inte kunna planera någonting. Kände mig ju rätt så pigg igår kväll, men det ändrades som sagt... och kan säkert komma att ändras fler gånger under dagen! Det går lite upp och ner hela tiden.

Jag är nog i vanliga fall en planeringsmänniska som vill ha koll på det mesta och det stör mig lite att jag för tillfället inte känner att jag har koll på något alls. Har fullt sjå med att hålla ordning på när det är dags för mina provtagningar och sjukhusbesök! Likaså fullt upp med att försöka komma ihåg när jag tog mina mediciner senast. Usch, känner mig som en senil gammal tant emellanåt.


Får göra som Erik - vila och ta det lugnt!

3 kommentarer:

Tina sa...

Det är klart du ska vila, Linda. Det där andra kan vänta, faktiskt, utan att det ens är så farligt. Lägg dig intill Erik och snosa barn en stund, bara njut av att du är hemma och bry dig inte ett skvatt om alla måsten för en stund. De finns kvar att ta itu med en annan dag, jag lovar. ;-) Kramar!

Elisabeth sa...

Känner så väl igen att det gå upp och ner hela tiden.
Och senil...ja det är ju bara förnamnet!
Lägg in tider och så i din mobil, så piper den till då det är dags att komma ihåg nånting! ;-)

Sandra 17 år sa...

Hej Linda.
Jag har följt din blogg ett tag ocg tyckte att det var dags för mig att lämna ett spår!
Du verkar vara en fantastisk person med väldigt fina barn! Ni har drabbats av något hemskt. Men jag tror verkligen i mitt hjärta att ni kommer ta er igenom detta. Med ert nya fina hus och er nya bebis!
Cancer är hemskt, JAG HATAR CANCER! Så jag tänker fortsätta läsa och stödja dig på det sätt jag kan i kampen! :)

Kram!