måndag, februari 01, 2010

LADDAT NER EN MASSA GREJER TILL PHOTOSHOP

I eftermiddag har jag suttit och laddat ner en massa actions och annat skoj till Photoshop. På den här sidan finns det en massa gratisgrejer som man kan hämta hem... ramar, effekter, penslar m.m. :-)

Man behöver ha Photoshop installerat i sin dator för att kunna använda sig av dem. Har man inte det så finns det en massa andra roliga fotoprogram på nätet där man kan redigera och leka med sina bilder. En hel del länkar hittar ni här >>>


orginalbild


photoshoppad bildorginalbild


photoshoppad bildorginalbild


photoshoppad bildorginalbild


photoshoppad bildorginalbild


photoshoppad bild

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ser väldigt kul ut, var hittar man det???
Ska på exellkurs i morrn och ytterligare 3 tisdagar men sen... Vill gärna ha tips. Vet ju att du är jätteduktig på foto, själv är jag bara en glad amatör.
Måste va kul att pyssla med sånt för att skingra tankarna. Kram Anna L.

Kristina B sa...

vilka fina bilder du gjort dessutom fina motiv. Tyvärr är jag ej ägare till photoshop vilket jag skulle vilja ha. Ska kolla dina tips om gratis program jag älska rfota men har lite lite ork just nu. Efterosm jag är smycketillverkare borde jag bli duktigare på fota smycken så jag kan lägga ut dom.
Såg att du oxå kände igen dig i Ludmillas tankar.Det är vi nog många som gö av och till , Det viktiga är att ej fastna utan våga tro på en framtid. Ha du ngn kurator som du får prata med? Jag har en fantastisk kurator som till o med kommer hem till mig eftersom jag har så svårt med förflyttningar då jag ej kan sitta. Hoppas att du får ngra bra dagar Kram Kristina I umeå

Linda sa...

Fan funkar ju inte att lägga in, är det jag som är dum då?

JENNY VENNBERG sa...

Vackra bilder & fint redigerat ! :)

Emma sa...

Hoppas det går bra med cvkn denna gång. Tråkigt om såna saker ska krångla. Är inte en pot-a-cat aktuell?

Kram Emma -