måndag, februari 22, 2010

FRYSER

Fy skrutt för denna kyla!! Börjar bli riktigt less på vintern nu. Längtar efter vår, sol och värme och sköna promenader med barnvagnen. Nu tar man sig knappt ut för all snö. Knappt vill man ut heller när man nära på fryser ihjäl efter några minuter.

Igår kväll var det strax över 20 minusgrader ute. Nu på morgonen var det liiite varmare... - 19,4! Det är ju inte så man svettas direkt.

Hur kallt var det hemma hos dig i morse?Men det var däremot riktigt fint när solen gick upp över Vättern. Tyvärr var det lite svårt att fånga soluppgången på bild för den var ännu finare i verkligheten... hade väl fel inställning på kameran eller nåt, för solen såg ut som en stor orange apelsin.

För övrigt har det väl inte hänt så värst mycket än idag. A har masat sig iväg till skolan efter ett sportlov som han nog helst hade velat att det varade några dagar till. W har busat, bajsat och ätit frukost. E har ätit lite, försökt bajsa och fått laktulos. Och jag har... också bajsat?! Haha, nä det är inget jag tänker avslöja här! ;-) Däremot har jag ägnat lite tid åt att ringa till sjukhuset och sitta i telefonkö. Ska se om det går att få min behandling i början av nästa vecka istället. De skulle kolla upp det.


Tack snälla J för de jättesöta Barbapapa-kläderna!

6 kommentarer:

Tant Ulrika sa...

..o här har vi -24 i detta nu - kaaallllt! :S

Kram

Ps! Vill oxå tipsa dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu startat en ny kulig en..

http://uj76.blogspot.com/2010/02/tant-lottar-ut-ett-egendesignat-vaggord.html

..med chans att vinna ett egendesignat väggord :) Ds

Emma sa...

Hej, ja visst är det kallt men så vackert!!!

Å på tal om långhåriga pojkar, låt lockarna vara, om han själv vill ha dem där.... vackert och härligt busigt! Varför ska pojkar ha kort hår och flickor långt?
Låt han bestämma själv, alltid retar det nån ;)

Kram på er!

Anonym sa...

Håller tummarna för ny behandling!! Och håller med Emma - låt håret vara långt om han vill ha det långt. Marcus ser ut som jag vet inte ad just nu i håret men han vill ha det så, så tja. Det finns liksom viktigare saker att tjafsa om på nåt vis.

Jessica sa...

vad fina dom blev i lite barbapappa :D

Sophie mamma till Nellie sa...

Vilken underbar utsikt!
Kram :)

Åse sa...

Ja i måndags morse var det tokkallt ute. Vi hade så kallt som -28 grader. En kollega till mig hade t o m -32 och då bor vi kanske 1 mil från varandra. *brrr*

Nä, nu kan det gott bli lite mildare väder tycker jag.