fredag, februari 12, 2010

FÄRRE OCH FÄRRE BRA DAGAR

Jag har ju fått tre behandlingar med cellgifter nu och tyvärr blir antalet bra dagar mellan varje behandling bara färre och färre. Den här tredje omgången har definitivt varit den värsta och det har blivit alldeles för många tråkiga timmar i soffan eller sängen. Har legat och slumrat till och från hela förmiddagen. :-(

Inte heller idag är en särskilt bra dag. Har fortfarande så himla ont i huvudet och Panodil hjälper knappt alls. Funderar på om det kanske är migrän?! Å andra sidan har jag haft migrän säkert tusen gånger innan och borde inte behöva tveka på om det var det.

Dessutom har jag nog fått magkatarr eller nåt. Det är väl inte så konstigt i och för sig med tanke på allt som stackars magen fått stå ut med det sista... mängder med antibiotika-kurer, starka cellgifter, kortison och värktabletter. Jag kan säga att det känns vart magen sitter! Den är svullen och det både värker och svider i den på samma gång. Dessutom har jag värre halsbränna än jag haft under någon av mina graviditeter. Har ringt sjukhuset för att få något utskrivet, men de är inte så himla snabba där så jag fick låna några tabletter Omeprazol av min snälla morfar så länge - och faktiskt så känns det redan lite bättre!



Jag hoppas att det snart vänder nu. Behöver BRA dagar också för att orka samla krafter inför nästa behandling. Nästa vecka har A sportlov. Jag vill verkligen inte vara en tråkig och trött mamma som mår dåligt då utan vill kunna hitta på något kul med barnen.

4 kommentarer:

Marie sa...

Vad ledsen jag blir av att läsa att du mår så dåligt! Ens egna problem bleknar verkligen jämfört med vad du går igenom...
Skickar några varma kramar och en önskan att du snart ska må lite bättre!

//Marie

Suss sa...

Usch Linda, så tråkigt och orättvist allt det här är =(
En sak kanske jag kan bidra med, gravid och dan som jag är med obotlig halsbränna...fram tills NU!
Mirakelmedeicinen heter Losec Mups. Finns receptfritt på Apoteket och numera finnes ingen halsbränna hos mig =D

Kram!

Mia sa...

Jag lider med dig så att du mår dåligt. Önskar verkligen att du snart får tillbaka lite kraft.

Hoppas ni får ett mysigt sportlov tillsammans.

Kram

Lotta A sa...

Det låter inget vidare.....
Jag tycker så synd om dej , som ska behöva må så här!
Hoppas det vänder snart, och att du får många positiva och bra dagar utan en massa smärta.
Kram