onsdag, februari 10, 2010

BEHÖVER EN NY MOBIL

Igår kväll badade A och W hemma hos mina föräldrar. Det gör de ofta när de är där! Ett av de orden W säger allra tydligast är just "bada" och han är totalt orädd för vatten. I huset här vi bor nu har vi tyvärr inget badkar, men vi kommer att ha det sen när vi flyttar. Tror säkert att det kommer bli välanvänt! :-)


Ursäkta den dåliga bildkvalitén. Kameran i min mobil är tyvärr inte mycket att hurra över.

Jag funderar förresten på att skaffa mig en ny mobiltelefon. Måste nog det, för planen sen när vi flyttar är att inte ha någon hemtelefon utan klara oss med mobiltelefonerna. Den har jag nu har verkligen sett sina bästa dagar och fungerar inte särskilt bra längre. Men jag är så velig och vet inte riktigt vad jag vill ha. Har ärligt talat inte riktigt orkat sätta mig in i det heller och har lite dålig koll på vad det finns för några.

Kanske det finns någon som läser här som har bra koll och kan rekommendera någon mobiltelefon som kan passa mig?
Det är bra om man kan göra följande saker med den:
- ringa (prio ett... och nej det är faktiskt inte givet att man enkelt kan använda mobiltelefoner till att ringa med nuförtiden *s*)
- skicka och ta emot sms och mms
- ta foton i någorlunda bra kvalitét
- kolla mailen
- surfa på nätet (inte högsta prioritet i och för sig, men kan ändå vara kul att fördriva tiden med om man ligger i en tråkig sjukhussäng eller sitter flera timmar i nåt trist väntrum)

12 kommentarer:

Lilla My sa...

Sony ericsson satio! :-)Är en kanonmobil! :-) Eller nokia n97 om du föredrar nokia, jäkligt bra att surfa med! :-)

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

HEj Linda! Tänker på dig och hoppas du mår bättre idag!!! Jag har en Sony Ericsson C905 och är jättenöjd med bilderna den tar!!! Sen går det direkt blogga och kolla FB med, och RINGA ;) , sms och mms funkar jättebra med. Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Helené sa...

Jag är inte värst hemma på mobiler. Men jag köpte en ny för bara nån vecka sedan och jag är supernöjd!
Den är enkel, men "kan" allt du begär :D
Jag köpte en SonyEricsson C901 :)

Hoppas du hittar nån som passar, i telefondjungeln :)

Tänker på er!

Stenis sa...

Ja du Linda, mobilnörd som jag är rekommenderar jag väl Sony eller Nokia. DOCK ej Aino! Klart värdelös (enligt mig) Lilla My rekommenderade Satio, gillar du touchscreen är det en sån modell. Jag måste ha riktiga, rejäla knappar och kan säga att du borde nästan kika på N82, även om det är en äldre modell så får du mycket för pengarna. Jag återgick till den trots nyinköpet. Den har även gps och du kan smidigt ladda upp bilder till t ex Fb eller webbalbum. Maila om du undrar mer :D

Ludmilla sa...

IPhone, IPhone, Iphone!!!!

Sanna sa...

Jag har en Samsung Touchwiz, med 5mpix och pekskärm. Är jättenöjd.

Som alla kameramobiler tar den värdelösa bilder i dåligt ljus, och jag stör mig lite på fördröjningen, men det är ju inte unikt för den modellen.
Jag tror jag har bilder tagna m den i "vintermappen" i min profil på fejsbook.
kram,
Sanna m S, B & J.

Mamma Fido sa...

Jag kan berätta att det nya badkaret som ni kommer flytta till redan är väl använt av 6 st barn det är det bästa de visste att få göra när de kom dit till farmor och farfar. Kramiz

Anna sa...

Hej, hej!
Jag har Nokia N97 som jag är supernöjd med. Smidig att använda, tar superbra bilder och smidig att surfa med. Använde min under vår semester i somras, både till att blogga och ta så gott som alla semesterfoton.

Britt Heidi sa...

Iphone er verdens beste mobil!

Fia sa...

Jag gillar ju inte touchscreen, verkar ha för feta fingrar eller nåt... *S*

Så jag köpte en Nokia N86 och är skitnöjd! Kameran är på 8MP, minnet på 8GB och man kan stoppa i ett minneskort med. Musikspelare, så klart, jag brukar lyssna på böcker mest med den. Smidigt att surfa och facebooka och enkelt att skriva SMS/MMS.

Jag är skitnöjd! :)

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Vill du ta bra bilder så är ju Satio i en klass för sig! *vill ha*

iPhone är skoj, men värdelös kamera...

Ann-Louise sa...

iPhone har ju inte superbra kamera, även jag tycker den funkar helt OK (speciellt när man även har en bra "riktig kamera"), men när det gäller att fördriva tiden så är iPhone oslagbar. Perfekt för att surfa på nätet, lätt att ladda hem sina mail, för att inte tala om alla mer eller mindre onödiga applikationer som man kan fördriva tiden med!