tisdag, januari 12, 2010

TISDAG MORGON

Nu är det tisdag morgon och i natt fick Erik sova inne på salen så att vi fick sova lite. Vi var så himla trötta igår och på kvällen hade han magknip och var inte alls någon nöjd och glad liten bebis. Det var nog inte så konstigt för han hade inte bajsat på länge, men det fixade han under natten! Sköterskan inne på salen sa att han hade varit ledsen till och från, men till slut la han av ett rejält lass med bajs och efter det var han nöjd och sov gott. Han får tillskott av järn för hans hb är lite lågt så det kan ju kanske vara det som gör att magen krånglar lite.

Igår kväll fick William bada. Han var liiite skeptisk först att bada här på sjukhuset för baljan var ju inte riktigt som den vi har hemma, men efter en stund gick det bra och han plaskade så hela rummet var blött.

Vi blir för övrigt kvar här några dagar till. Vi får åka hem nu om vi vill, men eftersom jag har provtagning, operation och behandling nu i veckan så känns det enklare att stanna några dagar till. Det blir nog bättre att komma hem på fredag och kunna få en lugn start med lille Erik än att behöva åka fram och tillbaka tio mil med honom varje dag.

6 kommentarer:

Magdalena sa...

Fina bilder! Så stor W ser ut nu på bilderna med lillebror ;) Jag tycker att ni gör rätt i att stanna några dagar till, med tanke på hur din vecka ser ut! Kramisar!

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Så stor William blivit och Erik med :) Skönt att ni få stanna, jag hoppades på det. Tänk att det snart är dags för andra behandlingen det går frammåt :) Tyvärr har jag en här hemma som troligen har halsfluss så äta här denna veckan är ingen bra ide´ Tänker på er!! Kram Maria

Linda Horn sa...

Vilka underbara bilder du lagt upp sen jag var inne sist! Sååå söta bröderna är!

Tycker ditt/ert resonemang är sunt, får ni stanna är det ju bättre för alla parter. Då kan ni ta helg istället när du väl kommer hem sen, och slipper fara som en dåre. Super att ni får vara kvar.

Hoppas nu att veckan ändå blir relativt lugn, trots allt du ska göra. Ha det så gott det går!! Kram

Ann-Louise sa...

Vilken jättemysig bild på bröderna!
*kram*

Anna Smid sa...

Vilka härliga badbilder! Den när W ser mer nöjd ut är suverän ju!
Sköt om er!
Kram

Inkan o Ligan sa...

Gud vilket mysigt kort.
Han ser ut som en liten Herre liksom om du förstår vad jag menar.
En karl alltså. *ler*
Inte Herrejesus. *skratt*