tisdag, januari 26, 2010

SNÖ SNÖ SNÖ

I år är det verkligen riktig vinter med snö och kyla och i morgon ska det komma ÄNNU mer snö och SMHI har utfärdat varningar för hela landet! Fast nu börjar jag bli rätt less på vintern. Längtar efter våren... men den känns ju ganska avlägsen om man säger som så!

Fast det är klart - hellre snö när det är vinter än slask. Men, det räcker med snön som redan finns och så räcker det med ett par minusgrader istället för 10-15.

8 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Känner mig lite leds jag med, men samtidigt har jag hellre snö än slask. Så jag hoppas faktiskt att snön stannar tills det blir vår på riktigt.

Hoppas allt är bra med dig idag!

Marie sa...

Japp, hur utanför Linköping börjar det nu så smått att snöa, fast mig gör det faktiskt inte så mycket, för jag behöver inte köra bil, har inga mer tider som jag måste passa denna vecka o ska helst inte umgås med så många människor.
Perfekt för en bra bok o en godisskål =)

Åh, det betyder också att vi har lite mera tid innan vi slår ut som snygga vårblommor =)

Kram Marie

Mia sa...

Då är vi två Linda! Ska vi göra en liten vårdans och se om vi kan locka fram blommorna och solen i förväg? ;)
Visst är det vackert och kul med snö, men allt med måtta eller hur?! :)

Ha en så skön dag du kan. Tänker på dig och hoppas vi kan ses snart!

Kram/Mia

Anonym sa...

Jag kan hjälpa till att vårdansa, är skitless på vintern nu. Tyvärr ser det ut att fortsätta och det är ju bara januari än. Kram Dunabo...

Lotta A sa...

Tack Linda, för de orden! Så himla skönt att höra att det finns fler än jag som börjar bli trött på all denna snön och extrema kyla som det nu har varit under lång tid.....

Själv så känner jag att det finns inget mysigt eller härligt när temperaturen kryper ner mot 18-20 minusgrader.( Vilket vi har haft titt som tätt)
Det kan ju endast var de som är släkt med isbjörnarna som njuter då.....hihi

Hela jag bara längtar efter våren, solen och värmen......
Men det blir att längta ett tag till, gissar jag på.

Kram från mej!

Fotograferande Maria sa...

Hej! Jag tycker det är bättre med SNÖ fram till mars då det kan bli VÅR på riktigt. Annars brukar januari bara vara regn, blåst och slask. Men jag tycker det räcker med -2 och -10 som vi haft det sista. Hoppas du fått sova bra i natt? Kram!

Åsa sa...

Jag längtar också efter våren. Jävla snö och kyla!!!

Stina sa...

Har en utmärkelse till dig på min blogg, den är givetvis frivillig att ta emot!

KRAM Stina