fredag, januari 15, 2010

ÄNTLIGENJa äntligen närmar sig natten sitt slut. Har varit vaken hur många gånger som helst. I stort sett varje gång jag vänt på mig. Det här gått åt några panodil och tradolan för det har gjort rätt ont efter operationen igår. Vid halv tio ska jag träffa min läkare på onkologen och efteråt är det dags för min andra behandling. Så det är planerna för förmiddagen. Mår jag bra efteråt så åker vi hem i eftermiddag. Ja, och om allt är bra med Erik också förstås, men det får vi hoppas.

9 kommentarer:

Ingela sa...

Lycka till med porten. Och med kuren förstås. Och hoppas att ni får komma hem sen. Vi håller tummar, tår och tassar för att allt ska gå bra.
Kram Busan

S*Kimatos Maine coon sa...

Hoppas att allt går bra den här gången!
Skönt att få komma hem och vara med resten av familjen.
Kram!

Trebarnsmamman sa...

Lycka till...och du, du har en alldeles ljuvlig son! Blir alldeles bebissjuk när jag ser honom :) Tur att det är bestämt definitivt att vi inte skall ha fler annars hade jag börjat tjata på maken!

Ann-Louise sa...

Erik är så söt!!!! Hoppas allt går bra nu så att du slipper göra den här operationen ytterligare en gång. Och hoppas att behandlingen går bra i dag och att du får må bra efteråt också! Kram!

oktbebbe09 sa...

Lycka till med behandlingen!! kram

Anonym sa...

Åh, vad ni kämpar på! Jag läser din blogg varje dag och är imponerad av vad duktig du är! Jag vet att man har ju inget val, men ändå! Vilken underbar liten kille ni har, Grattis! Det är väl en tröst när du mår skit av behandlingarna. Lycka till nu när ni kommer hem!
Kramar Anna/Cliffen

Zionezze sa...

Vi hoppas!!! Alltid mkt skönare att få vara hemma. Lycka till!

Lotta A sa...

Usch, det låter som en mycket tuff och jobbig natt.....
Hoppas allt går bra med din behandling i dag, så att ni under eftermiddagen får åka hemåt.
"Borta bra men hemma bäst!"
Kram

Anna-Karn .S sa...

Hoppas verklligen allt går bra så ni får åka hem.
Lille erik är verkligen såååå söt!
Hoppas ni får en bra helg.
Kram