onsdag, december 30, 2009

TRÄFFAT LÄKARE

Nu är det tre läkare idag som kikat på min hals och de har konstaterat att jag än en gång haft otur! Det är någon muskel i halsen som de har kommit åt vid operationen så att det har orsakats en blödning och inflammation där, så istället för att ha ont i ett par, tre dagar så kan jag räkna med upp till ett par veckor! :-(

12 kommentarer:

Bettan Carlström sa...

Vill bara säga att jag tänker på dig Linda. Förstår att det är jättejobbigt nu. Önskar dig och familjen ett Gott Nytt År!
Bettan

Anonym sa...

Vilken otur Du har Linda, men det kanske blev så för att de fick hålla på så mycket innan de fick den på plats.Jag önskar er Ett Gott nytt år 2010 och hoppas att allt vänder under under året och blir till det bättre.Men ni har ju fått en så söt liten Erik, så det får du glädja dej åt.Kram till er alla från Inger och Bosse

S*Kimatos Maine coon sa...

Nähä nu får det vara slut med otur för din del! Fy, vad surt att behöva ha ont! Tänker på dig vännen och önskar av hela mitt hjärta att det kommer att gå smidigare nu framöver. Hoppas att 2010 blir bättre för er nu. Kram!

Tina sa...

Vilken maximal otur du har haft i starten av din behandling! Nu har du gjort allt sånt tycker jag - och hoppas att resten av resan ska gå smidigt!

Ango sa...

Usch, vilken otur du har! Man tycker ju att det borde räcka med allt annat du behövt stå ut med den senaste tiden!
Hoppas smärtan försvinner snart så du besväras mycket mindre av den!

Kram
Ango

Linda Horn sa...

Näe, fyyyy vad hemskt!!!!! Man kan liksom inte alls sätta sig in i hur ni har det, måste vara för jäkligt!!! Tur att det inte händer mig, jag skulle allvarligt fundera över VARFÖR detta skulle drabba just mig?!?!?!

Hoppas nu bara att det verkligen är så att du haft extrem otur, så att det inte är läkarna som schabblar! Jag har träffat på många läkare genom min sjukdom som inte har en aning om vad de håller på med - men när det gäller dig ska de väl förhoppningsvis veta vad de gör!!

Hoppas som sagt nu att allt vänder, att du inte fortsätter att vara så här otursförföljd. Jag är visst inte på vidare humör själv idag heller, blev inget "heja, heja"-inlägg detta......

Jag tänker på dig, och ibland frågar gubben eller sonen hur det är med dig, så du har många som bär dig i sina tankar!! Tänk på det när du har det som jobbigast, många känner för dig, och skulle gärna ta en del av bärdan om det gick!

Hoppas ni får ett hyggligt nyår, med mindre smärta och mycket bebisgos!!!!

Styrkekramar ScrapLinda

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Nämen fy så trist!
Hoppas du slipper ha ont allt för länge, och att läkarna är snälla mot dig framöver.
KRAMAR!

Lotta A sa...

Åh ,så himla trist med detta också!
Hoppas att smärtan lägger sig och att det ger med sig.......
Jag Önskar er ett Gott Nytt År.
Kramar i massor

maja sa...

Vill bara önska er ett Gott nytt år!

Rimfolina sa...

Nej, det är inte sant! Hoppas verkligen att 2010 blir ditt år, Linda! All lycka önskar jag dig och de dina! Kram.

Therese sa...

Fy, det är verkligen orättvist att du ska ha sådan otur hela tiden.

Hoppas ni får en mysig nyårsafton trots allt och att du får må så bra du bara kan.

Tänker på er!
Kram o gott nytt år!

Anonym sa...

mycket intiresno, tack