tisdag, december 15, 2009

BEHANDLINGEN UPPSKJUTEN

Det gick bra på operationsbordet igår. När jag väl kom upp på det där smala bordet! ;-) Det är fortfarande lite jobbigt med snittet på magen precis när jag ska lägga mig. I en vanlig säng går fint, men det där bordet var så högt så det var lite klurigt.

Det gjorde väldigt ont att få en massa bedövningssprutor insprutade i det infekterade såret, men annars gick det som det skulle. Det var en del var och blod och läkaren som opererade ut den sa att det var det enda rätta för det hade inte blivit så bra med denna kvar. Sen efter några timmar när bedövningen hade släppt kändes det inte ett dugg skönt kan jag säga, men redan idag känns det bättre så jag hoppas att det går åt rätt håll nu.

I morgon ska de bestämma om jag ska kunna påbörja behandligen på torsdag. De måste se så att infektionen börjar ge med sig och att såret börjar läka som det ska. Men man vågar knappt att planera eller ställa sig in på något längre. Man får ta dag för dag... men det är svårt!!

I eftermiddag tänkte jag att jag ska åka hem till de stora grabbarna en sväng. Det är fortfarande tungt emellanåt att vara utan dem!

10 kommentarer:

Linda Horn sa...

Förstår att det är svårt att vara utan de andra barnen!!! Kul för dig att få komma hem till dem ett tag, och bara rå om dem!

Ha det så gott!!! Kram

Trebarnsmamman sa...

Uscha så frustrerande att behandlingen aldrig kommer igång. Samtidigt som man så klart förstår det!

Passa på och njut av dina små och stora barn.

Rimfolina sa...

Ge inte upp! Njut av tiden med dina barn! Kram.

Anonym sa...

Underbara bilder på Erik, speciellt det där han håller om sitt huvud.
Onkologskämtet tar alla pris!
Ha det så bra det går.
Många kramar faster Carina

Elise sa...

Jag hittade din blogg alldeles precis och var tvungen att läsa sen långt tillbaka.
Min mamma hade även hon inflammatorisk bröstcancer och upptäckte den som en rodnad som var hård på bröstet, inte som den där obligatoriska knölen man läser om överallt. Det såg väldigt kritiskt ut men mår nu bra sen flera år tillbaka.
Jag önskar dig all lycka och framgång! Och grattis till den goa lilla killen. :)

Lotta A sa...

Det låter som en mysig eftermiddag, att få åka hem till de andra grabbarna .Bara mysa och umgås med dem..........
Jag hoppas nu att allt läker som det ska och att din behandling kan starta på Torsdag.
Många kramar från mej!

S*Kimatos Maine coon sa...

Skönt att få komma hem till de stora grabbarna lite.
Tråkigt att du inte kunde få börja med din behandling. Det blev ju så för min mamma med...vet inte om det är vanligt att man får infektion i porten.
Kram

Ingela sa...

Det är nog bara bra att dom väntar lite med behandlingen. Jag hade en infektion efter grovnålspunktionen och åt penicillin innan första kuren. Mina vita blodkroppar försvann nästan helt och jag blev inlagd, i början helt isolerad. Passa du på, som sagt, att njuta av dina barn så ska du se att behandlingen kommer igång på torsdag. Vi håller tummar, tår och tassar!
Kram Busan

..:::Ulle:::.. sa...

All min värme och kramar till dig Linda! Så skönt att få komma hem och vara med de äldre barnen lite. Ta hand om er! Kram Ulle

Anonym sa...

Skönt att du kan få åka från sjuka huset en stund o umgås med dina stora barn, dom måste länkta som du. Gulliga bilder på lille Erik igår.