tisdag, november 10, 2009

VILKEN DAG *SUCK*

Dagen har börjat sådär. Jag började med att ringa till sjukhuset i morse för att kolla om det finns någon smärtlindring man kan få i samband med provtagningen i eftermiddag. Jodå, det gick bra att få lokalbedövning först, men bara inför själva sticken, inte före mammografin. Det lät ju sådär kul eftersom de så sent som förra veckan sa att de troligen inte kunde göra mammografi eftersom det förmodligen skulle göra alldeles för ont nu när jag är gravid och att ena bröstet är inflammerat.

Frågade även vilken tid det var jag skulle vara där. Hade fått en lapp med mig hem, men den tiden gällde visst besöket nästa vecka så jag blev lite osäker. Jag hade dock för mig att det var samma tid som gällde även idag. På deras papper stod det bara att jag ska komma på eftermiddagen! De kunde inte säga exakt när jag får komma in eftersom de har en massa inbokade där sedan tidigare och när man själv fått en "akut-tid" så får man komma in lite när det passar. Jaha, med andra ord lär jag väl säkert få sitta där i flera timmar och vänta, vänta, vänta...! *suck* Verkligen skitkul när man har en 1-åring med sig som har tålamod att sitta stilla i ungefär tio minuter.

Sen lämnade jag S på dagis och hann lagom hem och klä av W när telefonen ringde. Då har A blivit sjuk och behöver hämtas i skolan. Så det var bara att klä på oss igen och åka.

Vissa dagar känns det verkligen som man skulle behöva dela sig själv i en massa små bitar så man hann med allting som man skulle. Kalendern för november är fullklottrad av tider, överkryssade tider, ändrade tider... usch, man blir stressad bara man tittar där!


Får man ett nästa liv kanske man skulle hoppas på att bli katt. Ingen stress och jäkt där inte!

1 kommentar:

Lotta A sa...

Vissa dagar är ju bara värre än värst......
Man flänger och far från det ena till det andra.

Det låter inte som en höjdar dag för dej i dag. Jag hoppas bara att din dag blir mycket bättre i morgon......!
Kram