lördag, november 07, 2009

NAMN PÅ BLOGGEN?

Funderar lite på om min blogg kanske skulle få något namn... "Lindas blogg" låter så himla trist och det finns säkert femtusen bloggar till som heter precis så (med tanke på hur otroligt vanligt namnet Linda är och att var och varannan människa bloggar nuförtiden)... men hur kommer man på nåt bra då? Likadant när man ska välja alias eller användarnamn på diverse olika sidor. Jag har ingen fantasi alls när det gäller att komma på bra sådana.

Testade nu att googla på "Lindas blogg". Fick inte mindre än 35 700 träffar, men gissa vems blogg som kom upp som nr 1?! :-)

5 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Kommenterar igen! Jag tycker det nya IKEA lek-köket är så fint! Det vill jag ha i vårt nya hus sen...Fast du har rätt i att det inte är knappar på men för ett större barn som Josef kvittar det nog.. Du kan döpa din blogg till Lindas liv med 5 grabbar, 7 katter, 2 hundar och en kamera Typ :) Min heter ju Mariasdagbok men fembarnsmammas tankar kanske vore nått??? Kram
Maria
www.mariasdagbok.blogspot.com

Marie sa...

Med tanke på den träffstatistiken kanske du borde behålla Lindas blogg! :-)
Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Anonym sa...

Tycker också den från IKEA är fin, men som du säger... kanske inte är några knappar o sånt? Har inte tänkt på det!

Heddan får leka med Lovas gamla spis, trots att den har ett lager silvertejp runt hela "kroppen". Som tur är verkar hon nöjd med den ändå, det är en sån där vanlig röd Micki spis.

Jag tycker Lindas Blogg är bra! Eller "Linda Skriver" som adressen.

Lotta A sa...

Jag tycker namnet på din på din blogg är perfekt!
Kram

Cassie sa...

tack så mycket för din kommentar. vi hoppas innerligt på de bästa här hemma. kram