måndag, november 23, 2009

FULL RULLE

Idag har tempot verkligen gått i 150 känns det som. Redan vid 5:15 i morse vaknade W och efter det har det varit full rulle. Han tar ingen större hänsyn till om man själv är lite trött utan röjer runt som bara den. Det finns knappt en endaste grej han låter vara och när man säger nej eller försöker avleda honom blir han ilsken som ett bi.

Så på förmiddagen åkte vi iväg en sväng till Öppna förskolan. Bara det att åka någonstans är ju alltid ett litet projekt i sig, men det var ändå värt det för att få ett par timmar i lugn och ro. Där finns ju hur mycket som helst för en 1-åring att roa sig med!

Vet ni förresten vad W säger nästan varenda morgon när han precis har vaknat?! Jo... "kaka"! Det är hans nya favoritord. Tydligen ett ganska användbart sådant också... för när man tittar på någon med bedjande ögon, ler stort och säger kaka så händer det ibland att man faktiskt FÅR en kaka! ;-)


De här otroligt söta änglarna fick grabbarna göra på Öppna förskolan idag. S gjorde sin själv, men W:s ängel blev mer ett "mamma-pyssel". Han fick greja lite med leran, men han var mest intresserad av att stoppa den i munnen.

För en stund sedan ringde min ena moster. Hon berättade att hon hade pratat med min mormor och att de vill ge mig pengar så att jag kan köpa en bärbar dator. Åh det är egentligen alldeles för mycket, men så himla gulligt av dem! Tack snälla!! Den kommer definitivt att bli väl använd.

Kulpåhjul.se

4 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Vad söta änglar de gjort :) Förstår att det är full rulle med William nu. Kaka sa han ju när vi var hos er med och log så charmigt. Hoppas du får riktigt bra besked i morgon! Vad snälla släktingar du har. Kram Maria
www.mariasdagbok.blogspot.com

Linda Horn sa...

Vilken underbar moster och mormor du har!!! Sååå roligt att du ska få dator!

Håller alla tummar och tår för att du får bra besked i morgon!!

Kram Linda

Ebba sa...

hej! Ebba från swappen här. Det gör mig ont att läsa om hur ni nu har det. Finner inte ord. Hoppas och ber att du ska få ett bra besked av läkaren i morgon. Vilken läkare är det du har? Vet att kirurgerna på den endokrina sidan är mycket kompetenta och trevliga, särskilt Bengt Asking, han är grymt kunnig och en av de bästa läkare/människor jag mött inom vården. Hoppas hur som helst att det går bra imorgon. KRAM!! //Ebba

Lotta A sa...

Tänk så fort de lär sig vissa saker, de små barnen! Sådant som är gott får de snart kläm på vad det är, de är ju bara för härliga!

Vilken lycka att ha så otroligt snälla och fina släktingar omkring sig!

Kram