fredag, november 13, 2009

DAGS FÖR HELG

Ja, då var det fredag (eller fredagen den 13:e till och med). Skönt! Även om jag är mammaledig och inte jobbar under veckorna så är det ändå skönt när helgen kommer och hela familjen är hemma. Ska laga mat nu till kvällen och sen blir det nog Idol och fredagsmys i soffan. En ganska typisk fredagskväll hemma hos många skulle jag tro... men för att skilja oss liiite från större delen av Sveriges befolkning så ska vi iallafall inte äta tacos! ;-)

Dagen har för övrigt inte varit så värst händelserik. Den har varit ganska långtråkig faktiskt, men å andra sidan blir jag rätt trött så fort jag gör något. Orken och konditionen är inte riktigt på topp. Känner ju av foglossning emellanåt så det gör ju att långpromenader och raska promenader faller bort för tillfället. Men en liten promenad med vagnen och hundarna har det iallafall blivit i eftermiddag.För övrigt mår jag väl rätt bra, men jag känner mig lite mörbultad efter provtagningarna som gjordes i tisdags så det har gått åt några alvedon. På måndag ska jag till läkaren på sjukhuset igen. Får se om det blir positiva eller negativa besked och vad som händer härnäst. Antibiotikan jag äter gör fortfarande ingen större skillnad. Har påbörjat fjärde kuren nu.

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Jag tror alla tycker det är skönt när fredagen kommer med allt vad det innebär, så som lite god mat och bara ta det lugnt framför teven.
Framför allt att kunna vara tillsammans hela familjen, det är ju så mysigt!

Hoppas det går bra på Måndag och att de kan finna vad det är, och att du får rätt medicin så det biter på det du har ,och att det snart går över.

Tänker på dej!
Kram och trevlig helg.

S*Kimatos Maine coon sa...

Hoppas att de kommer till rätta med det som är problemet.... Jobbigt när det aldrig går över..

Kram