lördag, oktober 17, 2009

RAPPORT FRÅN CROCUS I LINKÖPING

Blev bara ett snabbt inlägg från mobilen igår, men nu är datorn igång. Gårdagens 3D-ultraljud var verkligen en upplevelse! Var hos Selbing på Crocus i Linköping, så det var samma ställe som jag var på även förra året när W låg i min mage. Men den här gången såg man ännu bättre och fick mycket bättre bilder och filmklipp. Han hade nämligen köpt in en ny ultraljudsapparat som kostade det dubbla mot den han hade innan.Allting såg bara fint ut med lilla bebisen. Nu behöver vi inte heller säga "den" eller "bebisen" längre, för nu vet vi att det är en "han". :-) Det var inte alls svårt att se vilket kön det var, så vi är 100% säkra på att det är en lillebror där inne i magen. Åh vad jag längtar till januari nu. Eller ja, februari då om han nu skulle trivas extra bra där inne i magen precis som storebrorsorna har gjort.

Vi hade det för övrigt bara bra i Linköping. Vi såg även två filmer på bio medan vi var där. Först såg vi en rolig film, "bröllopsfotografen", och på kvällen såg vi en spännande film, "flickan som lekte med elden". Båda filmerna var bra! Fast den första vi såg är egentligen en sån film som man lika gärna kan se på dvd hemma i soffan.

6 kommentarer:

Camilla sa...

Ååå vad roligt!
Tack för att du delar med dig!
Kram!

Angie sa...

Grattis till pojken! Jag hade rätt weehoo =)

Therese sa...

Grattis till lilla lillebror! Roligt att se på bild o film. Fick lite fashbacks från är vi vär där sist. Hur mycket kostar det att göra 3d i linköping? Jag är fortfarande väldigt sugen på att åka dit!

Hoppas ni får en mysig söndag! Kram

Lotta A sa...

Ett jättestort grattis till er kommande lilla son !

Jag kan bara föreställa mej att det måste vara en fantastisk upplevelse att få se sitt kommande lilla barn på detta sättet, det måste vara ett magiskt ögonblick.
Kramar från familjen Aamodt/Hansson

Sofie sa...

Åh så kul att se :)
Otroligt egentligen att man kan titta in i magen på det sättet!

Anna sa...

Grattis till lillkillen!
Såg att du har bf 8 dagar innan mig!