onsdag, oktober 14, 2009

MYCKET BIO PÅ FREDAG

På fredag när vi ska till Linköping tänkte vi passa på att ta en riktig biodag. Har lite biocheckar att utnyttja, så vi har bokat in en film till eftermiddagen och en till kvällen. Man får ju passa på medan man har barnvakt! Sen dröjer det kanske länge tills man ser en film på bio igen.

Filmerna vi ska se är "Bröllopsfotografen" och "Flickan som lekte med elden".Jag har förresten ringt till försäkringsbolaget angående att ge sig ut på resa nu när jag är gravid. Hemförsäkringen gäller inte efter v 28, så vi kommer nog tyvärr inte att komma iväg nånstans. Att åka redan nu i oktober går inte heller för det är lite för mycket i kalendern. Jag har lagt ut presentkortet på Blocket nu så får vi se om vi får det sålt istället.


Presentkort värde 10 000:- säljes till högstbjudande. Intresserad?! ;-)

En liten stund senare...

Nu är presentkortet sålt! Det ringde en nästan direkt när annonsen kom ut på Blocket och bjöd 8000:- för det så vi är nöjda och glada! Det hade förstås varit härligt med en resa nu i höstkylan, men vi får hitta på nåt annat kul för pengarna istället.

2 kommentarer:

Sofie sa...

Vad lyxigt med en biodag. Själv så har jag inte varit på bio på över ett år.

Och lycka till i Linköping!

Johanna sa...

Åh det ska bli intressant att få höra vad ni tyckte om bröllopsfotografen...den kan nog va bra. Den andra filmen har vi sett och vi tyckte den va jättebra!
Man blir sugen att buda på presentkortet men tiden ska ju räcka till också o pengarna med för den delen =) Ha de gott! Kram Johanna