måndag, oktober 05, 2009

IBLAND SKULLE MAN STANNA KVAR UNDER TÄCKET

Usch vilka HEMSKA nätter vi haft här nu när W är förkyld. Under tre nätter i rad sov jag nog inte en enda sammanhängande timma. Först nu i natt har jag sovit liiite bättre, men inte bra direkt. W har vaknat titt som tätt, skrikit, tjoat, varit arg för sin täppta näsa, fått näsdroppar (= ännu mer skrik och det mesta av dropparna har hamnat på kinden, pannan eller nån annanstans), hostat, varit tät i luftrören, fått inhalera vilket gjort att han blivit skitförbannad och genomsvett (och hans mamma blir ännu svettigare)... och sen lagom när han äntligen slumrar till en stund så vaknar lilla bebisen i magen och sprattlar runt (vilket i och för sig är väldigt mysigt, men lite svårt att försöka sova samtidigt).Nu på morgonen har jag varit på vårdcentralen. Har haft ont i min ena arm sen i somras, men fick iallafall konstaterat att det inte är något med nån muskel utan det har blivit en skada i en nerv. Det kan ta flera månader innan det läker, och skulle det inte gå över så går det ändå inte göra särskilt mycket åt det nu medan jag är gravid.

Tänkte faktiskt försökt skriva nåt positivt också... men det sket sig för nu pinkade vår hankatt på gardinen också! Han som knappt aldrig urinmarkerar inne annars (han är nog bara sur på sin matte som nyss redde ut en tova ur hans päls) . :-(

3 kommentarer:

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Nej men vännen! Vad jobbigt! Kan du åka iväg sjäkv hemifrån en natt?? Vi ahr 2 gästrumlediga om du vill komma. Tråkigt att det satt sig på W luftrör igen :( Många kramar från Maria i sjuksängen

Kathleen sa...

Heja Rippe - du väljer då sannerligen dina lämpligaste tidpunkter. Passa dig för en tidig pensionering, kan hända fortare än du tror!
För vad tröst det är, Linda. Jag växte upp med grov förkylningsastma (och hundar och katter i otal). Den enda trösten är att det går över.

Sofie sa...

Oj, det låter ju inte så kul. Hoppas att W kryar på sig snart så att ni får lugnare nätter.
Att det sprattlar i magen är jag bara avundsjuk på, längtar efter att själv få känna lite sprattel också.