torsdag, september 10, 2009

TUGGVÄNLIGA ÖRON

När W döptes fick han en kanin som har blivit hans älskade gosekanin. Han kan knappt somna utan den. Ofta ligger han och tuggar och suger på de långa öronen. Så ni kan ju föreställa er hur "mysiga" de är nu och hur "gott" kaninen luktar. Jag tvättar den med jämna mellanrum och idag är det dags igen!När A var liten så hade han en Nalle Puh-filt som snutte. En filt jag hade köpt i USA! Tyvärr kanske man skulle säga, för det gick liksom inte få tag på nån reserv-filt i efterhand. Jag fick klippa den i flera delar och till slut var det bara små gråaktiga äckliga trasor kvar av den fina filten.

Jag minns då att jag sa att nästa barn absolut skulle få ha en snuttefilt där det lätt går att få tag på en likadan (om nu barnet ville ha en "snutte"). Typiskt nog så valde ju inte W någon filt, utan en kanin som vi bara har en av och som de inte direkt säljer i var och varannan affär. Har letat efter en till likadan ett tag nu och häromdagen hittade jag faktiskt en sida på nätet som sålde dem. De var tillfälligt slut nu men de skulle snart få in fler.

4 kommentarer:

malinj80 sa...

Antons kossa han hade såldes ju på BR men när han hade börjat använda den "ordentligt" så hade de gjort om de och de såg inte lika dana ut längre. Så även om de köpts på ett vanligt ställe kan det bli komplicerat ändå.

Kram kram

webmosterhelene sa...

Sötisen då! Ja, Astons älskade filt åkte in i tvättmaskinen igår :-)

Camilla sa...

Melvin har Dinglisar's snuttisar, och har har ett par stycken, bara just för att inte "bli av" med snutten. Han suger på "armarna" och de är oxå sådär lagom mysiga *uäck* Men vi kör dem i tvättmaskinen titt som tätt =)

Kram kram!

Lotta A sa...

Så söt han är!
Kram till er och hoppas ni får en trevlig helg!