torsdag, september 17, 2009

ANKA SOM FÖREBILD?!

Nuförtiden kan man bli kändis för i stort sett vad som helst! Man behöver inte ha talang eller vara duktig på något alls egentligen, utan det räcker med att uttala sig riktigt dumt om något så att man lyckas provocera så många som möjligt! En som verkar ha lyckats bra med detta är Anna Anka.

Om ni undrar vem denna fru Anka är så är det inte en släkting till Kalle Anka, utan hon är gift med Paul Anka och medverkar i programmet "Svenska Hollywoodfruar" på TV3.Det är ju lite olika det där vilken syn man har på sig själv, men helt klart har jag en helt annan syn på mig själv som kvinna än vad hon har. Jag är lycklig med det liv och den familj jag har. Jag tror inte att jag skulle bli ett dugg lyckligare om jag enbart såg mig själv som ett bihang till mannen och där min enda uppgift vore att gå runt och se snygg ut.

Jag är även glad över att jag har en sambo som är engagerad och spenderar tid med våra barn. Visst finns det en hel del man kan få för pengar och visst vore det skönt att slippa bekymra sig över ekonomin, men de allra viktigaste sakerna här i livet kan man inte köpa sig till. Nej, min förebild kommer hon aldrig att bli!

"Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen."

"Sedan har vi papporna. Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer."

"Här håller inte mammorna på och tjatar på sina döttrar om utbildning och om att gå till college, utan om att hitta en idrottskille eller en kändis! Är det inte underbart?"


YouTube - "Best of Anna Anka"

Vill ni ha lite mera rolig (eller tragisk?) läsning kan ni ta en titt här >>>


7 kommentarer:

Stenis tycker till :P sa...

Helt rätt Linda, vad är det för förebild hon tycks tro sina barn behöver? Det handlar väl ändå om sunt förnuft och det tycks hon ju ha tappat efter flytten "over there". Jag undrar hur hennes egna föräldrar tycker om sina barnbarn? Kan tro de är rätt så handfallna utan pengar!

Anonym sa...

Jaaa...ska man skratta eller gråta??? Tycker snarare synd om henne, verkar vara rätt mycket tänt men ingen hemma där =)

Mother, Married & Twenty sa...

En badanka är till och med en bättre förebild än vad hon är. Jisses, nog för att hon bor i USA men jag trodde ändå vi levde på 2000-talet.

Lotta A sa...

Skrämmande hur blåst hon värkar att vara ! Usch vilken människa , blir bara irriterad när jag ser henne på teve.

Anonym sa...

Lägg ner debatten om denna anka. Förstår ni inte att det endast är en marknadsföringsgrej för tv-serien denna anka deltar i?????

malinj80 sa...

Jag missade tyvärr programmet men jag ska bänka mig på måndag o kolla. Har läst artiklar hon skrivit och sett en intervju me henne. Jag säger bara : Herregud!!!!
Kram

Sabine sa...

USch, avskyd verkligen såna där, bara det faktum att man faktiskt kan bli känd oavsett hur dum och ointelligent man är, bara genom att flamsa runt på TV, och sen till på köpet tycka att man ska vara en förebild, det är LÄSKIGT! Är ju samma med en del av dagens modebloggande fjortisar, läste häromveckan att en av dom sagt upp sig från sitt jobb, och dessa vill vara förebilder? HJÄLP! Fram för ordentliga förebilder som kan lära andra något?