fredag, augusti 07, 2009

UNDERBAR MORGON

Vad mycket lättare det är att komma ur sängen tidigt på morgonen när solen skiner där ute. Det verkar bli ännu en härlig sommardag! :-) Får se lite vad vi ska hitta på under dagen. Kanske ta en tur ner till Vättern. Vi bor ju nära sjön så egentligen är det ju bara att traska rakt ner där vi bor. En promenad på max 5 minuter. Ja, vi får se.

Ikväll ska jag och min sambo ut och äta och sen ska vi gå på bio. Vi ska se "Sommaren med Göran". Får hoppas att den är bra! Var jättelängesen som jag såg nån film på bio.Här är några bilder på lilla busfröet som jag tagit nu på morgonen. Han har dille på att han ska in i sin storebrors rum. Det finns ju så mycket spännande grejer där inne. Lyckas man dessutom väcka sin storebror är lyckan total! ;-)


- Dadadaaaa! Upp å hoppa nu brorsan!


Alla Playstation-tillbehör som spel, microfoner och Buzz-kontroller är riktigt skojiga att leka med.

I morgon ska jag iväg och fotografera ett bröllop och de verkar ha turen med sig att få sol och värme på sin stora dag. Det tackar ju även jag för. Inte lika lätt att få till bra bilder om regnet öser ner. Å andra sidan kan skarp sol vara lite svårt också... men det löser sig säkert...!

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Åh ,det låter helt underbart med mat och bio.
Bara få en kväll för sig själva.
Det är ju något som händer alldeles för sällan här hos oss.............
Hoppas att ni får en toppen kväll!
Filmen verkar ju så rolig!!
Sköt om er!
Kram

Monica sa...

Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans och att filmen är bra.