onsdag, augusti 19, 2009

SKOLSTART

Nu är sommarlovet slut och det var väl inte så värst poppis hos A som idag började 4:an. Han hade nog gärna haft sommarlov ett tag till och det var ganska segt att få honom att kliva ur sängen. Fast det var rätt segt för min del också. W vaknade vid fem och ville ha sin napp, men typiskt nog var den spårlöst försvunnen. Letade, letade och letade... och till slut efter ca fem minuter så hittade jag iallafall en annan. Men då var det för sent - han var redan klarvaken! *suck* Så han somnade om igen strax efter kl sex och bara en liten stund senare ringde min klocka. Det blev med andra ord inte så mycket till sovmorgon idag för min del.


Fick plocka fram fleece-jackan idag för det var lite kyligt och dimmigt ute i morse. Skolstart = höst... ja, det brukar stämma!


A åker iväg med skolbussen.

Men första skoldagen hade varit kul! De fick glass och hade inga riktiga lektioner. ;-) De har fått nya lärare också och han verkade riktigt nöjd med dem så jag hoppas att det blir bra.

Själv tillbringade jag förmiddagen hos frissan. Var där förra veckan och färgade lite mörkare slingor i håret. Min utväxt var så himla tråkig och det sliter mycket på håret att bleka det gång på gång. Så nu har jag en färg som ligger lite närmare min naturliga hårfärg. Tyvärr hade det råkat läcka igenom lite färg genom hättan sist jag var där så resultatet blev fläckigt, men nu ser det bättre ut! Skönt!

2 kommentarer:

Mor Duktig sa...

Här har jag varit och kikat.. Skön blogg.

Lotta A sa...

Ja, nu har skolan dragit igång!
Här har det varit full fart med in slagning av böcker ,papper att läsa och vissa att fylla i !

Jag känner att det är lite skönt med de vardagliga rutinerna nu efter sommaren.
Då allt hos oss blir lite upp och ner på vänt.............
Kram