måndag, augusti 03, 2009

HOTELLFRUKOST

Emellanåt lyxar vi till det på helgen och åker in till stan och äter frukost på hotell. Det gjorde vi igår. Mmmm, så gott att bara kunna gå och välja och vraka vad man vill ha. Dessutom står man sig mätt till lång framåt eftermiddagen efter en sån stadig frukost!


När A får välja sin frukost blir det mesta grönsaker, frukt, skinka och diverse olika frön (man kan blanda sin egen müsli).


S har varit och hämtat ett kokt ägg.

Det var lite komiskt bara när vi kom dit för vi behövde inte betala något för W. Hon i receptionen sa att han äter ju inte så mycket ändå eftersom han är så liten. Hihi, hon skulle bara vetat! Han klämde nämligen i sig nästan lika mycket frukost som storebrorsorna! ;-) Han åt pannkaka, macka, yoghurt, fruktsallad, melon och ägg. Han åt och mumsade och det var som det inte fanns någon botten i honom. Ska bli spännande att se vad han väger på 1-årskontrollen. När han var sjuk så mycket smalnade han ju av en del, men nu börjar de runda kinderna och dubbelhakan komma tillbaka igen!


W koncentrerar sig på att plocka upp en bit persika från bordet.

På vägen hem stannade vi till hos brorsan. Vi tog en promenad och sen fikade vi. Han hade bakat en chokladkaka. Riktigt god var den och jag är faktiskt lite impad av att han blivit så huslig att han bakar! ;-)


Min brorsa och barnens söte kusin L som fyller 2 år nu till hösten.


W kröp runt i deras trädgård.

Igår på eftermiddagen var vi iväg och hämtade vår bil. Den har varit hemma hos en som min sambo känner för det var lite filter, olja och bromsgrejer som behövde bytas. På vägen dit åkte vi igenom Tidaholm så vi stannade till vid Turbinhusön och käkade glass.


Turbinhusön i Tidaholm


A och S vid ån Tidan.


W ligger nästan alltid med fötterna uppåt i vagnen.


Lilla söta fossingen!

3 kommentarer:

Lotta A sa...

Det ser ut som ni har haft en alldeles underbar helg, med hotell frukost och sen ett mysigt besök på Turbinhusön.
Jättefina bilder!
Kram

Magdalena sa...

Så mysiga utflykter ni gjort! Hotellfrukost är underbart! =)
Kram!

Tina sa...

Det låter så mysigt varje gång ni är och äter frukost på hotell! En så bra idé att göra så - lite vardagslyx. :-) Och Ws fötter är supersöta. :-D