tisdag, juli 28, 2009

SMART UPPFINNING

Nu är jag trött på alla strumpor som kommer bort och att sortera strumpor där alla är nästan likadana. Vi är tre i denna familjen som i stort sett bara har svarta strumpor och de är i stl 37-38, 39-40 och 41-42... och det är ett hästjobb att försöka hålla isär och sortera dem så de hamnar rätt.

Men idag fick jag några påsar med Socklocks med posten som jag beställt. Jag har haft såna förut, men tyvärr kom de bort i flytten. De fungerar som så att man sätter ihop strumporna innan man slänger dem i tvätten och då är de ju fortfarande ett par sen när man tar ur dem ur tvättmaskinen. Man slipper alla singel-strumpor som saknar make och man slipper jobbet med att para ihop dem. Kruxet är bara att få barnen här hemma att förstå att strumporna ska i tvättkorgen också och inte hamna i bokhyllan eller under sängen. Hamnar de där så hjälper förstås inte ens Socklocks...! ;-)


Barnen har nu fått välja varsin färg på sina Socklocks (de finns i fyra olika färger).

1 kommentar:

webmosterhelene sa...

Men såååå smart! Har aldrig sett de där! Som man håller på med dessa strumpor, bara sorterandet tar ju tid *s* Var har du köpt dom?