måndag, juli 06, 2009

LISEBERG

I lördags åkte vi till Liseberg tillsammans med några kompisar. Vi tog tåget dit. Går ju rätt så snabbt och smidigt. När vi klev av tåget fick jag lite samma känsla som man får när man åker utomlands och går av flygplanet. Riktigt varm luft slog emot en på stationen när vi kom fram. Hela lördagen bjöd på sol och värme.


Förväntansfulla grabbar åker tåg och ser fram emot en dag på Liseberg.

Vi hade en rolig och mysig dag på Liseberg. Vi åkte en del grejer, spelade på chokladhjul, åt glass, sockervadd m.m. Det var en del folk där, men eftersom vi mest åkte barngrejer så var det inte så farligt långa köer ändå. Det var nog förresten inte ovanligt långa köer på resten heller. Det var mellan 10-30 minuter på de flesta grejerna.


Jag åker kaninresan med A, S och W.


T och M åker Jukebox.


A hoppar som en groda.


En del har ju tur på chokladhjulen! ;-) Själv vann jag bara ett litet gosedjur (som vi otroligt nog fick med oss hem fastän W hade kastat den ur vagnen säkert 50 ggr!).

Även om det var en lång dag så gick det jättebra med barnen och de höll sig på bra humör mest hela tiden. W slumrade till i vagnen några gånger under dagen, men sen var han vaken till halv tolv på natten! Det var nog för mycket spännande och roligt som hände för att han skulle kunna somna tidigare.

I och för sig var han ganska trött när vi åkte hem med tåget. Han hade han säkert somnat där om det inte hade kommit en unge och snott hans napp 3-4 ggr. Mamman ägnade mer uppmärksamhet på att prata i sin mobiltelefon än att hålla koll på vad barnet gjorde. Rätt så irriterande!

Inga kommentarer: