fredag, maj 22, 2009

VILKEN BRA START PÅ DAGEN

Inte nog med att alla barnen här hemma tog en välbehövlig sovmorgon och sov till kl 7 (W har bara vaknat en gång i natt, åt men somnade om direkt)... sen när jag loggade in på datorn såg jag dessutom att jag har vunnit tshirt och shorts från LollopardNikitas blogg. Åh, de är ju så fina! Jag blev verkligen jätteglad!


Besök gärna Lollopard. De har jättefina härliga kläder för både stor och liten.

Jag lyckades vinna fastän det var hela 82 stycken som deltog i tävlingen. Oj oj, borde nog gå och köpa mig en trisslott idag tror jag! ;-)

Igår hade vi en lugn dag här hemma. Vi var lediga hela familjen, men tog bara dagen som den kom. Är ju rätt skönt ibland det också. På eftermiddagen var vi ute och gick en promenad. Grabbarna hade först inte nån lust alls att gå någonstans, men sen kom de igång att plocka blommor så de hade jättekul och glömde totalt bort att det var jobbigt att gå.


A och S hittade massor av fina blommor.


Söta får såg vi också. Vår hund Frida tog en närmare titt på deras elstängsel... aj aj, det gjorde nog ont! Men sen passade hon sig noga för att gå för nära.

Tyvärr kände jag av min pollenallergi rätt ordentligt igår. Blev ganska risig när vi hade varit ute och gått men hade dessvärre slut på allergimedicin här hemma, så vi åkte bort till mina föräldrar för att norpa en. De hade lägligt nog mat klar precis när vi kom så vi åt jättegod kycklingpaj där.


W gav mormor pussar (eller små kärleksbett?).


Busig bebis!

4 kommentarer:

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Hej! Men så runda goda kinder han fått!! Alldeles för länge sedan jag så honom tror jag. Kram Maria

Therese blogg sa...

vad kul! Grattis

Tina sa...

Åh! De där små kärleksbetten är ju helt underbara! Hoppas Frida minns hur stängslet känns nästa gång ni går förbi där, så hon slipper råka ut för en stöt en gång till. :-)

bambi sa...

Hihi.. så där håller Zack också på och ska bitas. Jag tycker det är rätt så gulligt, än så länge :)