torsdag, maj 07, 2009

UPPE LÅNGT FÖRE TUPPEN

I morse gick jag upp tidigt. Faktum är att alla barnen låg och sov men att jag FRIVILLIGT gick upp vid halv fem för att äta frukost med min sambo som fyller år idag. ;-) Han kör brödbil så några längre sovmorgonar får han sällan under veckorna. Det var rätt skönt att sitta där medan det är lugnt och tyst i huset. Till och med hundarna sov.



Natten har för övrigt varit helt okej. Trodde inte att den skulle bli det, för igår kväll vaknade W flera gånger och bara skrek och skrek. Helt hysterisk var han och somnade till slut av ren utmattning. Stackarn. Han tog sig gång på gång på ena örat så han hade nog väldigt ont. :-(

2 kommentarer:

Anna sa...

Jätte fin blogg =) Hoppas du får en bra dag.. Kram

Anna Smid sa...

Sv ang spikmattan: Jag är jättenöjd med min och använder så gott som dagligen. Första gången klarade jag max 4 minuter och det gjorde rätt så ont. Men man vänjer sig fort, när jag har legat nån minut avtar smärtan (antagligen olika tid beroende på hur spänd man är)och istället blir det en värmande behaglig känsla. Numera gör jag så att jag lägger mig på mattan när jag ska somna (o somnar verkligen fort) sedan väcker Jimi mig lite försiktigt efter 30-40 min för att plocka bort mattan. Hoppas du blir nöjd med din!