tisdag, maj 05, 2009

DET KÄNNS ORÄTTVIST...

... att vår lille skrutt ska åka på varenda liten bacill som flyger omkring. Stackars liten! Tycker så synd om honom. :-(

Ringde till barnmottagningen förut och kollade hur länge det egentligen är "normalt" att vara sjuk så ofta som W är. Han har ju inte varit helt fri från förkylningar sen nån gång i höstas när han fick sin första, och däremellan har han även varit magsjuk ett par gånger. Hon sa iallafall att man kan räkna med att små barn i genomsnitt drabbas av sex förkylningar om året och ofta kan de drabbas av nya virus innan de blivit helt friska från förkylningen de precis haft. Då hoppas jag att W har fyllt sin kvot nu och får vara frisk resten av året!!

Just nu ligger han och sover, och jag såg att han har fått en väldigt gosig och mjuk kudde. Vår kattunge har krypit upp bakom honom.

4 kommentarer:

malinj80 sa...

Stackars liten! Nu håller jag tummarna att han får hålla sig frisk. Synd att inte våra söner har samma sjukdom , då kunde vi ju kunnat ta en fika.
Kram

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Stackaren :( Jag går på barnmottagningen på Hälsan med Sofie (eksemen)De är så bra där!! Du kan få komma dit akut så länge han är under ett år. Har man varit där en gång blir man patient och det är verkligen underbara där. Bättre än att åka till akuteten. Kram Maria

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Ja det är orättvist!
Oskar var mycket sjuk de första fyra månaderna, men nu har han varit friksk (peppar peppar) i fyra månader, helt underbart!
Hoppas det vänder nu!

//anna

Therese sa...

Stackars lilal sjuklingen. Det är verkligen synd att vissa ska vara sjuka jämt o andra aldrig. Du får väl hoppas att han gjort ifrån sig sen när det här året gått.