fredag, april 24, 2009

JAG - EN KYCKLING?!

Var så less på mitt hår och tråkiga råttfärgade utväxt att jag igår tänkte försöka mig på att färga om det. Har ljusat upp håret rätt många gånger förut, men igår blev det inte alls som det brukar. Nej, håret blev i en inte alltför smickrande kycklinggul nyans! *suck* Åkte till frissan och köpte nån lila skumtoning och silverschampo för att få ner det mesta av det gula. Det blev väl något bättre, men helt nöjd är jag inte.

Man ska nog undvika att laborera själv med färg och toningar. Brukar ändå sällan bli som man önskar och nästan aldrig blir resultatet samma som det ser ut som på bilden på förpackningen. Det är ju lite som med färdiglagade maträtter som man värmer i micron. På förpackningarna ser maten oftast jättegod ut, men så när man får ut innehållet så brukar man bli rätt besviken för rätten vare sig ser ut eller smakar som man tänkt sig.


Mamman med det gula håret.

I natt har vi inte fått sova så bra här. Dels är vi så himla förkylda, men så håller ju W på att få fler tänder också, så i nån eller ett par timmar skrek han i högan sky. Till slut när han hade fått alvedon så lugnade han sig iallafall och somnade (eller om han somnade av ren utmattning).

Fick dåligt samvete i natt för att jag var lite irriterad på honom där ett tag för att han bara vrålade och vrålade och jag var så himla trött. Han sparkades, luggades och skrek så att det bara skorrade i mina förkylningstäppta öron. Men det är ju såklart jättesynd om honom som både fått den här hemska förkylningen och dessutom håller på att få fler tänder samtidigt. Lille plutten!

Igår kväll roade jag med med att bada katt också. Ska iväg på utställning i morgon. Det ska bli roligt! :-)


Wilma i vågskålen (som börjar bli rätt liten nu).


Det kom fram en annan gosig katt till oss igår när vi var i lekparken.

4 kommentarer:

Therese sa...

Vilken underbar bild på Katten coh W! Jätte fin!
Det är verkligen svårt med hemma färgnignar. Det blir aldrig som man vill. Du ska se att det ändrar sig och blir mindre gult med silverschampot. Brukar funka på mej efter ett tag iaf. Sommaren gör ju sitt också. Sitt mycket i solen bara:) Trevlig helg!

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Ja visst får man dåligt samvete när man blir irriterade på de små. Dom kan ju verkligen inte hjälpa det stackarna, men det kan vara så frustrerande!
Hoppas han mår bättre snart och att ni alla får sova!!!

//anna

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Psst. Du har blivit utmanad!

//anna

Maria, Jonas & Inez sa...

Vilka fina bilder du tar, har du en bra kamera?