måndag, april 20, 2009

DET ÄR SNÄLLT ATT DELA MED SIG

Men just när det gäller förkylningar så hade det var ännu bättre om W inte hade delat med sig. Nu sitter jag här och är rejält förkyld och känner mig allmänt krasslig. Skulle egentligen jobbat både idag och i morgon, men det blir tyvärr inget med det. Känner inte att jag orkar det och så vill jag inte lämna bort W när han är så risig. Dessutom känns det inget vidare snällt att dra med en massa smitta till de andra. Nä, vi får vara här hemma och kurera oss istället. Det går åt måååånga näsdukar här idag kan jag säga!!

W:s näsa rinner konstant idag. Hinner knappt mer än snyta honom innan han nyser igen och det blir sådär lagom mysigt med snor under näsan.

3 kommentarer:

Tina sa...

Känner igen, känner igen... Här flödar snoret under barnanäsan med. Jag gör inte annat än torkar och Lyckeli gastar ju högt då hon ser att jag är på väg med näsduken. Det mest effektiva är nästan att hålla den stilla under näsan på henne så vrider och hon huvudet fram och tillbaka för att komma undan den. ;-) Men i värsta fall bara smetar hon ut allt på kinderna.

Monica sa...

Blä krya på er båda två!

Sofie sa...

Det där känns bekant, ofattbart vad mycket snor det kan finnas i de små näsorna.