måndag, januari 26, 2009

FEM MÅNADER

Idag för fem månader sedan var jag väldigt höggravid. På kvällen för samma antal månader sedan föddes ju en helt underbar bebis! Tidsuppfattningen känns lite konstig ibland. Samtidigt som tiden bara rusar iväg så känns det ju som att han alltid har funnits här hos oss.

Jag filmade honom lite nu på morgonen. Oj oj, vad mycket babbel det är nu. Han har så mycket att berätta! ;-) Han älskar verkligen att höra sin egen röst. Lille sötisen!



Det blir tyvärr lite dåligt med uppdateringar under helgerna, men jag ska ändå försöka komma ihåg vad vi har gjort. Jo, i fredags så bowlade vi på kvällen. Vi var tre familjer som var där och det var riktigt trevligt. Det gick rätt bra för mig... tills de släckte lamporna och satte igång den andra belysningen så att det skulle bli lite mysigt! Efter det spelade till och med barnen bättre än vad jag gjorde! ;-)


Det blev lite "spöklika" bilder med de långa slutartiderna.






Lille W låg och sov större delen av tiden då vi bowlade.

I lördags var vi iväg till Falköping och badade. Det var riktigt mysigt! A tillbringade en stor del av tiden i vattenrutschbanorna och W var mest i varmvattensbassängen (tillsammans med sin frusna mamma). Vi tänkte ju anmält oss till babysim, men det blir fullt så otroligt fort så vi fick inte plats i nån av de grupperna vi ville vara i. Så vi tänkte att vi åker och badar med jämna mellanrum själva istället. W älskar verkligen att bada! Han är som en liten lycklig fisk som sprattlar runt. Får han vatten i ansiktet så skrattar han bara. Han fick även prova på att dyka och det gick bra.

Igår var det söndag. Vi spenderade då större delen av eftermiddagen nere i källaren där vi röjde ut en massa skräp. Det var värsta terapin för mig. Jag avskyr spindlar, men ändå var jag i det lilla rummet innanför pannrummet som mer eller mindre varit stängt de senaste 15 åren. Ni kan ju bara gissa hur feta spindlarna hinner bli när de ostört får klättra runt där inne i så många år och hur stora spindelnät de hunnit göra! Bläää! Men det gick rätt bra ändå (förutom att jag knappt kunde somna på kvällen för det kändes som jag hade spindlar över hela mig).

Jag hittade en massa gamla fotografier när vi städade, och även "min första bok" (en sån där bok om mig själv). Den har varit borta så himla länge så jag blev jätteglad att den äntligen kom fram! I den stod det bland annat att jag fick min första tand när jag var drygt 4½ månader gammal, med andra ord i nästan precis samma ålder som W nu var när hans första tand kom.


Hittade bland annat detta fotot. Jag kan nog varit runt 7 år där.


Hittade även detta mysiga fotot på mig och brorsan.

Haha, igår kväll så blev vi lite rädda här. Det började låta under S säng. Han har en sån där säng med tre lådor under. Först var L där och kollade, men då tystnade det. Sen efter en stund började det låta igen och då gick jag dit och drog ut ett par av lådorna. Tänkte att det kanske var nåt batteridrivet som hade satts igång och fick det att rassla och skramla i lådan... eller kanske rentav en mus?! Men jag hittade ingenting konstigt där, så jag stängde igen lådorna.


En sån här säng med lådor är det som S har.

Sen gick det nån minut och vi hörde det där ljudet igen! Det lät verkligen som ett djur i lådan. Kunde det vara en mus? Men det lät som ett mycket större djur. Jag gick åter dit. L hämtade ett par av våra katter så att de kunde vara beredda ifall det nu skulle vara en mus där. Jag drog ut lådan där det lät, men det var fortfarande bara en massa leksaker där. Men så drog jag ut alla tre lådorna istället för det måste ju vara nåt där eftersom det lät så mycket... och gissa om vi fick oss ett gott skratt när vår ena katt kikade fram ur den tredje lådan som jag drog ut?! Haha, det var en stooor mus det! En svartvit på ca 6 kg! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

*s*
Kan verkligen tänka mig hur ni såg ut när ni såg katten :)
Saknar dig på msn....
Ha det gott!
Kram Sara

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Har läst att det går i arv det där med hur tidigt man får tänder, så det kanske stämmer då! Jag får nog ta och fråga min mamma när jag fick tänder...

xxx anna

Anonym sa...

HAHAA "bababab...Abahbabah!" Underbart!