torsdag, augusti 21, 2008

JAHA, VAD SKA MAN HITTA PÅ IDAG?

Går här hemma och försöker fördriva tiden, men här händer inte mycket spännande direkt. Skönt att vara ledig förstås, men jag kan inte säga att energin är på topp direkt. Har iallafall röjt upp lite här och hängt ut tvätten. Funderar på om jag kanske skulle ut och gå en liten sväng nu för det är rätt skönt ute idag. Gör bara så himla ont i ena ljumsken (nån nerv i kläm?) så det blir nog tyvärr inte så långt.

Är ni lika uttråkade som jag är så kan ni ju alltid surfa in på den här sidan där man kan samla poäng och sen växla in dem mot presentkort på Kicks. :-)



Har ni sett vad det ligger för en "bebis" i spjälsängen förresten??! Jo, vår huskatt Berit!! Jag köpte ett sånt där nät på Ikea att ha över spjälsängen, men det tog bara några dagar för katterna att klura ut hur man skulle komma innanför. Lätt som en plätt. Bara att krypa under sängen och sen klättrar man ju upp på insidan av nätet och hoppar ner i sängen. Smarta djur!



Var förresten inne en sväng på Tradera för att kika på en auktion som jag har ute där. Jag tappade ju min kamera i golvet för ett par veckor sedan så att bland annat objektivet som satt på gick i två delar. Tänkte först att jag skulle slänga det, för ett trasigt objektiv har jag ju ingen användning av. Men så kom jag på att jag kanske kunde lägga ut det på auktion istället ifall det är nån som är sugen på att försöka laga det, behöver nån reservdel eller så. Otroligt nog så har jag fått flera bud på det och det är uppe i 215:-! Får se vad summan slutar på för det är ett par dagar kvar. Så det var väl tur att det inte åkte i soporna. ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att det börjar bli tråkigt att gå hemma. Hoppas den lille vill komma ut snart. Kram

Anonym sa...

Åh, minns den där olidligt spännande väntan så gott!
Hoppas att du ser fram till fødseln, det är ju en så fantastisk upplevelse!

((Lycka till kramar))

Fotograferande Maria sa...

Hej! BRA att du uppdaterar varje dag,,,så jag slipper sms och kolla om det går fram ;) Men du kanske smsar när du åker in?? Fikat med Christina i morse och sett BÄBIS. Underbat! Skolan nu och ahr INTE TID ATT SURFA Kram

Lotta A sa...

Ingen bäbis än..........?
Han tar tid på sig den lilla killen.
Nu måste det väl snart vara dax.
Cajsa kommer här och hon undrar har han verkligen inte kommit än?
Kram

Anonym sa...

Du vet väl att "allting går att sälja med mördande reklam, kom och köp konserverad gröt" eller hur den gamla låten gick...